Mâncarea noastră reprezintă pasiune și tradiționalism

Mâncărurile noastre tradiționale, precum ciulamaua de pui cu hribi și sosul din smântână, tochitura bucovineană sau papanașii extraordinar de savuroși, te poartă într-o poveste tradițională, stimulând toate simțurile.Toate sunt gătite după specificul bucovinean cu ingrediente locale, armonios preparate în mâncăruri care îți merg la suflet. In toate preparatele noastre vei regasi semnătura naturii și cinegetica locală, alaturi de multa dragoste din partea bucatarilor nostri talentati!

Recipe_T-bone-steak_Dish
reteta_1_preview
ciulama-carne-pasare

În meniul restaurantului Hotel Belvedere, poti regasi si gustarea drumetului,  snițel de porc cu sos vânătoresc, clasicul T-Bone steak și tocănița de hribi. Dacă preferi altceva, meniul este foarte bogat și dacă simti dorul unor paste carbonara, al tagliatelelor cu somon afumat sau al unei salate bogate, a unei pizza delicioase,  vei descoperi că se remarcă prin finețea cu care sunt gătite. Desertul este probabil acel lucru fără de care gastronomia n-ar mai avea culoare, iar papanașii din aceasta locatie superbă, au devenit un element simbol al restaurantului nostru.

Te-am incitat?... hai la noi de-ti potoleste pofta!

tochitura-bucovineana
cafea-inima-hotel-belvedere-vatra-dornei
papanasi-hotel-belvedere-vatra-dornei-farfurie

Pasiune si traditie

Gustă din mâncărurile bucovinene și relaxează-te în calmul munților! Reţetele tradiţionale sunt de prim ordin în meniul restaurantului, fiind gătite de bucătari pasionaţi, care păstrează savoarea tradițională a mâncărurilor regionale. Vei descoperi Vatra Dornei prin meniuri cu identitate românească, ingrediente locale și note fascinante.